Reactie ouders

" Mijn oudste dochter is sinds de opening al van de partij, Marjolein heeft Kinderopvang Bambeloe in 4 jaar tijd uit laten groeien tot een super leuke en veilige plek voor de kids. R. is altijd met veel plezier naar Marjolein gegaan en V. heeft het er ook prima naar haar zin. Buiten hebben ze een heerlijke plek om te spelen, binnen is er genoeg te doen. Ook wordt er vaak geknutseld of gebakken. De communicatie is ook altijd super, en is voldoende ruimte voor. Marjolein en Monica zijn 2 toppers en samen met de wisselende stagiaires weten ze van elke dag een feestje te maken samen met de kids!"
"Wij zijn ontzettend blij dat onze zoon een plekje heeft bij Kinderopvang Bambeloe, Een zorgzame en veilige plek, waar wij onze zoon rustig achter laten omdat we weten dat onze zoon goed verzorgd wordt, geniet van de kindjes om hem heen en de uitjes, ontzettend veel leert, en we ‘s avonds weer een vrolijk en relaxt mannetje ophalen .Er wordt veel geknutseld en buiten gespeeld. De leidsters zijn ontzettend vakkundig, enthousiast, lief en zorgzaam voor J. en houden ons goed op de hoogte van zijn dagelijkse activiteiten. De communicatie verloopt prima en bij het ophalen wordt alles besproken Kinderopvang Bambeloe is echt een meerwaarde voor de opvoeding van onze zoon. Wij raden iedereen Bambeloe dan ook van harte aan!"
"Onze dochter gaat sinds ze een half jaar oud is, regelmatig naar Kinderopvang Bambeloe. Ze heeft het hier altijd goed naar haar zin. Ze geniet erg van het spelen en de omgang met de andere kindjes en leert hier ook veel van. Wat ons aanspreekt in de opvang is het kleinschalige karakter. De kinderen spelen vaak lekker buiten en gaan ook geregeld naar bijvoorbeeld de speeltuin. Daarnaast vinden wij het erg prettig dat in overleg veel mogelijk is wat betreft de tijden van de opvang, erg prettig wanneer je onregelmatige werktijden hebt! Wij zijn erg tevreden en laten onze dochter met een gerust hart achter!"
"Door verhuizing van T. haar oma kwam ik op internet tegen dat er in Blijham een kinderopvang was. Direct telefonisch contact gehad met Marjolein en dat klikte meteen. We zijn dezelfde dag nog heen gegaan om kennis te maken. T. voelde zich direct thuis en vroeg iedere dag wanneer ze weer heen mocht om te spelen. We hebben er toch voor gekozen, omdat T. het zo naar haar zin heeft, haar een extra dag naar Bambeloe te laten gaan.T. gaat nu 2 keer per week heen met veel plezier, en als ik haar ga halen heeft ze zoveel leuke verhalen te vertellen. Ik merk dat ze er veel leert en kan spelen met kinderen die er ook regelmatig zijn waardoor ze vriendjes en vriendinnetjes krijgt. Er wordt veel geknutseld en zodra het mooi weer is wordt er buiten gespeeld en gaan ze wandelen."
"Door mijn werk heb ik onregelmatige diensten maar door de flexibiliteit van Kinderopvang Bambeloe kan mijn dochter gewoon 2 keer per week heen. Ik ga met een gerust hart naar mijn werk als ik mijn dochter naar Bambeloe breng, omdat ik weet dat er goed voor haar gezorgd wordt en de aandacht krijgt die ze nodig heeft. Voor ouders die een goed plekje voor hun kind zoeken met een huiselijke sfeer, waar ze spelend met veel plezier kunnen groot worden en structuur krijgen is Kinderopvang Bambeloe de perfecte plek voor je kind".
"Onze kleine meid gaat al bijna 2 jaar naar Marjolein en heeft het altijd naar haar zin. Ze gaat 3 ochtenden in de week heen en als er wat tussendoor komt kan ze altijd bij Marjolein terecht. Bij Kinderopvang Bambeloe zijn ze heel flexibel. Ik werk in Winschoten en woon in Vlagtwedde. Op mijn weg naar het werk kan ik onze dochter brengen en als er wat is ben ik dichtbij. We krijgen heel vaak knutselwerkjes mee naar huis, waar ik heel dol op ben. Ze heeft heel veel geleerd bij Marjolein, daarom vonden we het niet nodig om haar naar een peuterspeelzaal te brengen. Zeker omdat ze nu al veel vriendjes en vriendinnetjes heeft. Als ze weer wat leuks gedaan hebben krijg ik foto's toe gestuurd. Altijd leuk om te zien dat je kind het daar naar haar zin heeft. Vaak gaan ze even aan de wandel als het mooi weer is of naar de speeltuin, Insecten zoeken in het park of buitenspelen in de tuin en in de zomer kan haar badpak mee omdat ze dan een zwembadje in de tuin hebben staan. We hoeven niet om eten, drinken of luiers te denken omdat ze dat allemaal bij Bambeloe krijgt. Echt ideaal. We hopen dat ze nog heel lang bij Marjolein en de andere dames mag blijven. *Toppers* "
"Toen onze eerste zoon net geboren was, zijn we op zoek gegaan naar een kleinschalig dagverblijf in de buurt. Als tweede kwamen we terecht in Blijham, toen nog in aanbouw en nog niet geopend, maar wel bereid het pareltje alvast te laten zien. We waren er snel uit. Door het enthousiasme van Marjolein was het absoluut geen moeilijke keuze. Na een klein jaar hadden we pas opvang nodig. Nadien geen spijt gehad van onze keuze. Altijd even enthousiast, en onze zoon had het reuze naar z'n zin met de leeftijdsgenoten. Maar ook nieuwe baby's waren interessant, en ook spelen met de grote jongens en meiden. Het voordeel van een brede groep: ze leren overal mee omgaan en steken van iedereen ontzettend veel op. Naast Marjolein ook ontzettend leuke leidsters, die erg begaan zijn met de kinderen."
"Kinderopvang Bambeloe: de beste keuze van Blijham en omstreken!"
" We brengen onze dochtertjes van 5 en 7 jaar met een gerust hart naar Bambeloe. Ze komen altijd enthousiast terug. Afspraken komen ze na en ze zijn altijd goed bereikbaar. Kinderen kunnen er creatief bezig zijn. Ook is er een leuke buiten speelplek. Er is veel aandacht voor de kinderen, zowel in de sociale als in de algemene ontwikkeling. De begeleiding is professioneel en betrouwbaar".
"Vanaf de geboorte van onze zoon T. waren we op zoek naar een geschikte opvang. Deze vonden we bij Kinderopvang Bambeloe. De kleinschalige maar huislijke sfeer gaf ons een zeer goed gevoel. We wisten zeker dat ons mannetje in goede handen was. T. heeft het van begin af aan het super leuk gehad met veel leer momenten ter voorbereiding op de gang naar het basisonderwijs. Nu gaat hij met plezier naar de bso van Bambeloe".